Kadonnut tunne

Runoilija Minorea

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.8.2005
Viimeksi paikalla: 22.4.2016 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pirteä ja elämäniloinen ihminen. Puhun paljon, mutta se on vain kuori, jonka alta löytyy ujo ja hauras tyttö. josta paloja on jo revitty irti.
Löytyy pyörimästä uskomattoman useista paikoista samalla nimimerkillä.
"En etsi seikkailuja, seikkailut etsivät minua, eivätkö löydä, sokeat."

"Katse voi tappaa, sanat voi satuttaa, väkivalta kasvaa."
 

Kun silmäni suljen, näen sen,
niin puhtaan, lumivalkoisen!

Se valoa hohtaa ja ympärille loistaa,
pimeyden karkottaa, tuskaa poistaa.

Se leviää hitaasti ylemmäs,
liikkuen hiljaa edemmäs.
Se saa valtaansa minut,
kadottaa surut, kivut.

Antaudun sen vietäväksi,
haluan kellua siinä iäti.
Tuntea sen kosketuksen kevyen,
antaa sen hyväillä minua kanssani elpyen.

Lämmintä tunnetta sisältäni hohkaa,
vailla epäilystä, se vihdoin päätänsä nostaa.

Tämän tunteen luulin jo kadonneen,
mutta onneksi löysin sen uudelleen.

Selite: 
11.3.2009 töissä ihan vahingossa itse asiassa syntynyt runo. Kirjoitin ystävälleni mailia ja mietin, millaisen runon antaisin hänen tänään lukea kirjoittamistani. Silloin päähän pamahti tuo ensimmäinen riimi, jolloin oli pakko kirjoittaa loputkin. Olen ilmeisesti juonut liikaa tehoa, tuntuu että voisin kaataa koko imperiumin yksin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot