Nimetön

Runoilija Anaxarete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyile. Haluan nähdä valon. Itke. Haluan sinun tekevän niin. Naura. Haluan kuulla lintujen laulun.
 

Oksettaa
Kyyneleet kastelevat lakanan
Kaksi pisaraa,
ei enempää
Sitä makaa sängyssä
kattoa tuijottaen
Yksin tai toisen kanssa,
ei väliä
Toista ei huomaa ja yksin on
Hyvä

Selällä maatessa ei okseta
tuntemukset vaihtuvat
Haluaisi suudella toista,
toista ei ole
Huulet kuivuvat
Kyyneleiden märät pisarat hävinneet lakanasta
Viskipullolla halu paiskautua seinään
Vain vaatteet lentävät nurkkaan
Tuijottaa alastonta itseään peilistä
Ja kirkuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno, ei osaa oiken sanoa mitään,vetää sanattomaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot