Nimetön

Runoilija Anaxarete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyile. Haluan nähdä valon. Itke. Haluan sinun tekevän niin. Naura. Haluan kuulla lintujen laulun.
 

Minä luin lapselle Tarua sormusten herrasta
Se kuunteli silmät pyöreinä
ja halusi kuulla lisää hobiteista,
Arwenin ja Aragornin tarusta
Lopulta Se nukahti syliini
ja kuiski unissaan: "Katso Sam, haltioita"

Minä luin lapselle Tarua sormusten herrasta
ja itkin kun sankarini kaatui
Se katsoi minua surusilmin
ja kysyi:
"Oliko isä tuollainen,
joutuiko sormuksen pauloihin ja kaatui?"

Minä luin lapselle Tarua sormusten herrasta
Se rakasti sitä
päiväkodissa Se leikki olevansa Aragorn
taisteli örkkejä vastaan
sukujuhlissa Se oli Frodo
heitti isoäidin perintösormuksen tuleen

Minä luin lapselle Tarua sormusten herrasta
kunnes Se väsyi liikaa

Minä luin lapselle Tarua sormusten herrasta
vaikka aikuiset hokivat
ei Se sitä ymmärrä kuitenkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot