Taistelun jälkeen

Runoilija Anaxarete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyile. Haluan nähdä valon. Itke. Haluan sinun tekevän niin. Naura. Haluan kuulla lintujen laulun.
 

Verestä punainen maa
pienet askeleet niityllä
rummut ovat lakanneet soimasta
hevosmiehet kaukana

Ihmiset tulevat varovasti esiin
tulevat etsimään rakkaitaan
Sotarummut kaikuvat vielä korvissa
Miesten karjunta iskoutunut päähän

Askel askeleelta
kääntäen verisiä ruumiita
toivo haihtuu
kuolleita kaikki

Naiset purskahtavat itkuun
lapset kutsuvat isiään
ei vastausta
Kuolleet eivät puhu

Ihmiset vaeltavat kirkkoon
luovat katseensa pyhimyksiin
ja Herraan
Rukoilevat tukea

Vastaukseksi he saavat ukkospilvet
Niiden mukana uuden sotajoukon
Ja ennen kuin aamu nousee
kaikki on tulessa

Jumala unohti heidät
Hänen puoleensa tehdyn taistelun jälkeen
Kun taistelijoita riitti
Hän oli heidän kanssaan
Kuoleman jälkeen, Hän
käänsi selkänsä

Selite: 
Katselin jonkin verran Pyhästä Sodasta kertovia elokuvia ja luin tekstejä. Inspiroituna siitä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot