Nokipoika

Runoilija siskokulta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2005
Viimeksi paikalla: 12.3.2016 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.9.1990

kestääkö ikuisuus jos aikaa tappaa
 

Missä savupiiput ylväinä
maalaavat taivaalle siluettinsa
Onnellisina, autuaina
Odottaen

Siellä kulkee nuori poika,
vihellellen

Enne kuin aamu muille
kaupungin asukkaille hymyilee,
sulkee nokipoika silmänsä
katon reunaa kun tanssahtelee

Piipun luota, piipun luokse
pieniin kämmeniinsä muistoja poimien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo on niin mukava vain,että se hymyn huulilleni aikaan sai. Kiitos:)

hymyilee

 

Käyttäjän kaikki runot