Iltatähti

Runoilija siskokulta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2005
Viimeksi paikalla: 12.3.2016 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.9.1990

kestääkö ikuisuus jos aikaa tappaa
 

Olet kauneinta,
Juuri syttynyt.
Ja niin täynnä toivoa.

Odotat innolla tulevaisuutta,
yöksi vaihtuvaa iltaa.
Auringon laskiessa nautin tanssisi ensi askelista.

Seuraan tanssiasi syrjästä, piilossa.
Kuitenkin tarpeeksi lähellä.
Turvana

Sillä jos joskus kaatuisit, putoaisit hiljaa.
Poimisin puutarhasta sirpaleet
Varoen, en astuisi niiden päälle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Ja tänä kesänä meidän pieni iltatähti pääsee Ripiltä. Onneksi olkoon!

 

Käyttäjän kaikki runot