Miltä rakkaus tuntuu?

Runoilija siskokulta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2005
Viimeksi paikalla: 12.3.2016 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.9.1990

kestääkö ikuisuus jos aikaa tappaa
 

-Miltä rakkaus tuntuu?

En halua kadottaa sitä,
siksi tässä keväisessä aamussa
yhdellä kysymyksellä
silmäni täytät kyynelillä.

Meidän ikuisuus.
Etkä sinä tiedä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, herkkä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot