Miehelleni

Runoilija siskokulta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2005
Viimeksi paikalla: 12.3.2016 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.9.1990

kestääkö ikuisuus jos aikaa tappaa
 

Olen etsinyt sinusta vikoja.

Olen etsinyt sinusta vikoja



Likaisia sukkia,
astioita lattialta,
kielioppivirheitä,
ja epäsiistiä partaa

Etsintöjen jälkeen kävikin niin,
että sinä olet täydellinen

Ja minä olen se,

joka ei osaa kokata,
ei ymmärrä vieraita kieliä,
enkä laula julkisesti.

Toivon vain, että sinä näet minut
niin kauniisti kuin minä sinut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan varmasti näkee.

Hieno runo.

kyllä rakkaus on vahvistava voima!
rakkaus ei pieniin virheisiin tuijottele vaan hyväksyy inhimillisyyden ja voimistuu.

toki

Aivan varmasti näkee.

Hieno runo.

kyllä rakkaus on vahvistava voima!
rakkaus ei pieniin virheisiin tuijottele vaan hyväksyy inhimillisyyden ja voimistuu.

toki

 

Käyttäjän kaikki runot