Pidän sinusta kiinni, aina

Runoilija siskokulta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2005
Viimeksi paikalla: 12.3.2016 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.9.1990

kestääkö ikuisuus jos aikaa tappaa
 

Kuka minun taivaani on maalannut?
Luonut tähdet kiinni kankaaseen,
piirtänyt sen jatkamaan ikuisesti.
Luullen, itken onnesta.

Ja sinisten hetkien saapuessa,
matkallesi tulee päätepysäkki
ja lasket viimein siveltimesi.
Enkä itke onnesta.

Katso minua,
minut sinä jätät taaksesi.
Ystäväni, sinua minä itken.
Enkä päästä irti.

Selite: 
Ja putro laulaa, kuinka solulla voikaan kannatella kipua. jäljellä on niin vähän yhteistä aikaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot