Afrikan tähdet

Runoilija siskokulta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2005
Viimeksi paikalla: 12.3.2016 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.9.1990

kestääkö ikuisuus jos aikaa tappaa
 

Täällä tähtien alla
laidalla kaupunkien

maailman naisena
siipeni rikkoneena

öisen tähtitaivaan sylissä
turvassa peloilta

Täällä sinua odotan
sillä sinä olet luvannut,
olet luvannut hakea minut kotiin
jos en pärjäisikään ilman sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luottavainen koskettava runo.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot