Mun pelastajani

Runoilija heidyyh

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Olen lakannut olemasta'
 

Mun elämä on täynnä mustia myrskypilviä,
jotka aina silloin tällöin purkautuvat
joko hirveinä salamoina, kaatosateina tai
pieninä sadekuuroina. Silti mä jaksan yrittää
saada pilvet väistymään ja auringon paistamaan,
mut mä en pysty siihen yksin.
Tuu ja vie pilvet pois, mun oma pelastajani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot