Nonparellimaailma

Runoilija heidyyh

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Olen lakannut olemasta'
 

"Kun kaikki hajoaa, putoaa sirpaleiksi maahan pilvettömältä taivaalta tuhoten miljoona punaista unelmaa ja kahden onnellisen elämän. Silloin tuntuu kuin ei jaksaisi herätä aamulla. Haluaisi vain nukkua, kuin ruusunen linnassaan sata vuotta ja herätä kesken kaunista unta ja jäädä vaaleanpunaiseen nonparellimaailmaan.."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot