Nimetön

Runoilija heidyyh

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Olen lakannut olemasta'
 

Tulit tänne yllättäen. En ajatellut, että sydämeni voisi...........

Kun loit katseesi silmiäni kohti sydämeni oli pakahtua. Kaipasin huultesi tulisia suudelmia, vartaloasia, lämpöäsi, ääntäsi..

Tätä kesti kuukausia, mutta yhtäkki olit poissa.
Niin äkkia kuin tulitkin.
Näenkö sinua enää koskaan?
Saanko tuntea sitä samanlaista tunnetta enää koskaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot