suru

Runoilija heidyyh

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Olen lakannut olemasta'
 

Katsoit silmiini, hymyilit.
Kiedoit kädet ympärilleni.
Suutelit. Istuit viereeni.
Olit lähelläni. Silloin tunsin
lämmön ympärillämme.
Tiesin ikävöiväni sitä hetkeä
myöhemmin, mutta en tiennyt
sen sattuvan näin paljon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot