Nimetön

Runoilija heidyyh

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Olen lakannut olemasta'
 

Katsoin sinua ja sinä minua.
Katseemme kohtasivat, sydämemme
löivät samaan tahtiin, mutta aika ei kai riittänyt.
Minun täytyi lähteä, sinun täytyi lähteä.
Meidät erottaa vain yksi asia: ujous.
Se ei anna sydäntemme rakastaa toisiamme.

Olemmeko koskaan yhtä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot