Nimetön

Runoilija Anne-Mari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on.
 

Jos saisin yhden pyynnön,
pyytäisin sinua luokseni.
Että tulisit luokseni ja
palastaisit minut kaikelta pahalta.

Antaisin kaikkeni saadakseni huomiosi.
Kertoisin kaikille miten sinua rakastan.

Uskon sinuun.
Uskon että tunnet minut.
Uskon joskus pääseväni luoksesi.
Luoksesi turvaan.
Sinä pidät minusta huolta.
Sinä rakastat minua.

Kiitän Sinua siitä joka päivä.
Toivon vain että kuulet kiitokseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kuinka kauniisti toivot, minäkin uskon että Hän kuulee

kyllä hän taitaa kuulla... :) ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Anne-Mari Tahtoisin 15.4.2007 0 Runo
Anne-Mari Nimetön 16.11.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 11.5.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 19.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 19.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 15.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Pois 13.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 10.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 30.1.2006 1 Runo
Anne-Mari Onni. 25.1.2006 1 Runo