Nimetön

Runoilija Anne-Mari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on.
 

Taivaasta palan tahtoisin,
sen sinulle antaa haluaisin.

Se kuvastaisi sitä,
mitä tunnen sinua kohtaan.

Olet minun maailmani.
Olet se johon tukeudun,
kun mieleni on maassa.

Sinun kanssasi jakaa tahtoisin,
kaiken sen minkä koen ja näen.
Sinä olet ystävistä parhain.
Jos sinut menetän,
menetän samalla osan itsestäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruva :)

Ystävyys on kauneinta,
tämä on häkellyttävä.
Onnellinen olkoon hän, jolle tämä on.
:))

+ojentaa sinulle pilvenhattaran+

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Anne-Mari Tahtoisin 15.4.2007 0 Runo
Anne-Mari Nimetön 16.11.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 11.5.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 19.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 19.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 15.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Pois 13.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 10.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 30.1.2006 1 Runo
Anne-Mari Onni. 25.1.2006 1 Runo