Onni.

Runoilija Anne-Mari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on.
 

Annat minulle voimaa.
Kiitos siitä.

Olet tukenani aina.
Olet ystävä.

Autat hädän hetkellä.
Rakas tukipilarini.

Teet minut onnelliseksi,
ihan vain olemalla läsnä.

Olet minun onneni,
aina ja ikuisesti.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

aah.
sulan.
tiedätkö, ystävyydestä kirjoitetaan todellakin liian vähän!

Minulta hävisi sanat,
sinä saat minut mykäksi! mieti nyt, aika hyvin ;>
mutta oikeastikkin; tämä on <3 ! :)

onnellisin olen, kun kanssasi puhella saan.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Anne-Mari Tahtoisin 15.4.2007 0 Runo
Anne-Mari Nimetön 16.11.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 11.5.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 19.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 19.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 15.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Pois 13.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 10.2.2006 2 Runo
Anne-Mari Nimetön 30.1.2006 1 Runo
Anne-Mari Onni. 25.1.2006 1 Runo