Tunteiden tuoksua

Runoilija neitonen-88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!
 

Itkin surusta,
itkin ilosta.
Nauroin ihastuksesta,
nauroin ilosta.

Huusin raivosta,
huusin ilosta.
Hyvästelin surulla,
hyvästelin ilolla.

Olit elämäni valo,
olit elämäni suru.
Rakastin ihmetellen,
rakastin rakkaudella.

Elämäni valo,
elämäni ilo.
Elämäni tärkein,
elämäni kaunistus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot