Kaipaan vieläkin

Runoilija neitonen-88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!
 

Taas huomaan sinua kaipaavani,
vaikka tiedän koskaan et luokseni palaa.

Minä ikävöin sinua joka päivä,
koska rakastin sinua.
Olit tärkeä minulle.

Tänään kaikki tuntui taas paljon vaikeammalta,
koska kaipasin sinua niin.
Itkin vuoksesi,
itkin vaikka sekään ei sinua tuo takaisin.

Selite: 
...ikävä on kova sinua
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen, mutta todella kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot