Menetys

Runoilija neitonen-88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!
 

Menetin sinut,
rakastin sinua.
Olit elämäni tuki ja turva.
Sinulla on taivaassa hyvä olla,
rakas kissani Teppo.

Selite: 
01052009-06062011 Loving In Memories Teppo <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot