Aina ja ikuisesti

Runoilija neitonen-88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!
 

Sanoin,
en koskaan itke miehen takia.
Nyt,
minä itken takiasi.
En itke surusta,
koska rakastan sinua.
Tulevaisuudessa,
tahdon sinut omistaa.
Itken,
koska en sinua vielä omista.

Selite: 
Vaikka et sitä usko, niin sinua oikeasti rakastan...
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, haikea

kaunis, haikea

 

Käyttäjän kaikki runot