~Hyvästi~

Runoilija neitonen-88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!
 

Minä olen.
Minä tunnen.
Minä haluan.

Sinä rikoit sydämeni.
Silti en ole katkera,
en jaksa tuntea surua.
Suru on liian tuttu tunne minulle.

Rakastin, halusin ja yritin, mutta se ei riittänyt.
Hyvästi sinulle!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih! Tää on kaunis, pidin :)

Oih! Tää on kaunis, pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot