Kolme sanaa

Runoilija discopriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en kirjoita fiktiota.
 

Nuo tyhjät kolme sanaasi,
ne joiden piti vain merkitä,
sanat jotka minulle vain kerran sanoit:
Minä rakastan sinua.

Liian monta kertaa minä nuo sanat sinulle kuiskasin,
joka ikinen kerta sitä tarkoitin,
sinä et sitä yhtäkään.

Katkera.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on ihan sinua. Otsikko on ehkä hieman tavallinen. Viimeinen sana tulee vähän töksähtäen. Muutoin ihan ok. (:

 

Käyttäjän kaikki runot