Enkelini.

Runoilija discopriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en kirjoita fiktiota.
 

olit suurin unelmani,
olit ainoa jota rukoilin,
ja nyt olet siinä.
Enkelini.

hymyilevät kasvosi lähestyvät,
vihdoin olet edessäni.
syleilet minua eikä minulla enää koskaan ole kylmä.
en halua sinun irrottavan koskaan.

hellität hieman ja painat huulemme vastakkain.
maistuu makealta, tuntuu pehmeältä,
ihana.
Enkelini.

Maria
minä rakastan sinua.

Selite: 
Joulukorttia varten kirjoitettu runo :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sinua pientä.. Vitsit täällä melkein itken.. Ihania muistoja. <3
nyt itken..

Aivan ihana.

Ihanaa <3 :)

Oi suloinen :>

Kaunis runo.
Toimi loistavasti tuo, että isot kirjaimet oli jätetty pois muista kuin Enkeli ja Maria sanoista.

Aivan ihana.<3

Katselen sitä korttia juuri. Kiitos siitä, että sain kuulua sun elämään. <3

 

Käyttäjän kaikki runot