Runo Sinulle

Runoilija discopriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en kirjoita fiktiota.
 

Olisitko minulle rakas
ei koskaan erottais.
Pidettäisiin toisistamme huoli
vaikka mieltä Kuinka painaisi huoli

Toisiamme halattaisiin
silloin kun ilo on suurin
silloinkin, kun kaikkialla puhaltaa kylmä tuuli.

Käsi kädessä käveltäisiin
kunnes toinen meistä jää.

Sydämessäni aina olisit.

Selite: 
Ei kivusta, ei surusta, ei katkeruudesta tällä kertaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka kaunista.

Hienosti kirjotettu, saatu ajatus sanoiksi. Tykkäsin :)

Kauniisti kirjoitit runon hänelle

Kaunista rakkauden utuista kysymysmerkkiä ja kyllähän sitä on sopivaa kysyä:)

 

Käyttäjän kaikki runot