Kiitos

Runoilija discopriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en kirjoita fiktiota.
 

Kiitos.
Kiitos että sait minut uskomaan,
uskomaan että minua rakastettiin,
rakastettiin oikeasti.
Minun oli niin hyvä olla.

Se oli vain unelmaa,
silti olen kiitollinen.
Sait minut tietoiseksi mitä haluan,
mitä tulen aika tavoittelemaan,
rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on nätti ^^ Yksinkertainen, mutta silti ajatuksia herättävä.

nätti ^-^ sinulla on mukavia runoja myös :)
ja kiitos kommentistasi! :>

 

Käyttäjän kaikki runot