suhde

Runoilija Painajaisunelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

So sad, miss.
 

 

Iltoja
joina suhteellisuudentaju on vain tyhjä termi

suhteellisesti
liian monta
näin hauraana päivänä

Selkeämpien ajatusten alla
aavistus siitä
etten enää tiedä missä asun

nyt kun kodissani palaa pieniä nuotioita
olohuoneen lattialla

vauvannuttukasojen keskellä
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot