Maailman historian mukaan tämäkin on arkipäivää

Runoilija Painajaisunelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

So sad, miss.
 

 

Rantaan huuhtoutuu valkeaa vaahtoa
mistähän sekin on peräisin

mietin,
minua kuvottaa, kurkussa vaahtoa myös -

Sairasta.

ja että sinä esiinnyt tänään
teeveessä itsevarmana kuin nuori myrskytuuli,
kilparatsu

ja pian halu läimäyttää naapurinrouvaa kasvoille
käy niin arkipäiväiseksi

etten tee edes sitä.

Toisaalta nyt voisi olla yhtähyvin aamunkoitto;
palata baarista askel hivenesti horjuen

rantaan haistelemaan menetyksen tuulia

Juon punaviinin joka oli tarkoitettu
sinulle, meille

nostan lasini sen kunniaksi ettei
meitä ole koskaan tämän
maailman historian mukaan ollutkaan


Aamulla oksennan vaahtopäitä.
Selite: 
hyvästi saatana. hyvästi sanoo muusasi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot