Muusa.

Runoilija Painajaisunelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

So sad, miss.
 

 

Hiuksissasi asuu takuulla ranskalaisten alankojen tuuli
niin olin
kirjoittanut kalenteriini kun tapasimme

MINÄ KUOLEN, huusin auton ikkunasta
ja mietin matkaa Ranskaan.

Pianon koskettimilla on varjoja,
joita katselet

ja minä,
alan sukia hiuksiani sänkysi laidalla

ajatellen veistä joka uppoaa sen tytön vatsaan

sen sinun muusasi.

Alan laulaa,
ja lennän ikkunasta ulos,
varmasti

paljon Ranskaakin kauemmas
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nämä kaikki on niin mahtavia etten tiedä mitä näistä pitäisi erikseen kehua..

 

Käyttäjän kaikki runot