Reitti alisen kautta

Runoilija Painajaisunelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

So sad, miss.
 

 

ja sitten minä mietin:
ihmiset jättävät toisiinsa jäljen poistuessaan,

ja: että vielä poistuttuaankin minusta
aine vaikuttaa

hermomyrkky

Ja vaikka väitän ettei mikään unohdu
voi totuus ollakin se

että kaikki unohtuu aikanaan

Tarvitaan vain riittävä määrä hermomyrkkyjä.

Alisella reitillä riittää unohdettavaa.
Alisella reitillä riittää hermomyrkkyjä.

Riittää
jo
Selite: 
ei ei, liian suorasanaista, jotenkin töks töks -.-
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo.. se ei oo kivaa. :/ Kiitos, kun luit.
Tää on hienol taval erilainen.. tuli melkee jonku leffan joku dialogi mieleen=) Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot