perheelliset

Runoilija Painajaisunelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

So sad, miss.
 

 

tyhjän huoneen pelko ei vedä vertoja
näille ravistuksille

meitä on tässä monikko
katoissa kultasuonia, poliiseja verhojen raoissa

Ravistus ja rakkaus ovat pelkoa

ja yksinäisiä lumiöitä,
aavistus siitä että huominen

on tai
ei

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot