Kauriin silmät

Runoilija Painajaisunelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

So sad, miss.
 

 

Säiliön pohjalla
minä muistan mitä oli
valo (ja on yhä)

Korkeissa paikoissa
kauriin silmät;

Luulen että sinä voit pelastaa minut
tunkeutumalla sisääni
pehmeästi kuin veitsi tai
pumpulia suussa

Mutta eihän kukaan voi
tietenkään

Varmoin ottein kohti
tuntemamme maailman tuhoutumista

Mukapelastus

Seuraava aamu:
Istun keskilattialla ja nukun syvässä humalassa
kädet sidottuna
syvään
syvään
voimattomuuteen

Pian herään ja tiedän väistämättä ja varmasti
missä olen.

Selite: 
Sorry.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan monitulkintainen tämä runo. Eh, en osaa arvioida kehittävästi. Mutta hyviä kielikuvia tässä on, erittäin kerronnallista, ja silti kaikki ei heti avaudu (tai avautuu sillä sillä lailla kuin lukija sen itse haluaa tulkita). Kiitos tästä!

Voimakasta kerrontaa. Ahdistavia tunnelmia ja lohdullista sanomaa samalla aikaa.
Kannattaa jatkaa, osaat todellakin kirjoittaa. :)
 

Käyttäjän kaikki runot