Takiainen

Runoilija karmasi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Takiainen on sinun nimesi.
Päästä irti,
tai huudan kovemmin.

Ei kannata tarpoa lumihangessa,
jos ei uskalla
omia jälkiä tehdä.

Äläkä sano,
että olen sinun omasi.
Koska en sitä ole,
vaikka kuinka haluaisit.
En tahdo olla pelkkä tukipilari,
sillä silloin olisin
sinun oma vanki.

Katkaise hihnat,
et voi aina turvautua minuun
tai johonkin muuhun.
Se on sinun parhaaksi,
vaikket sitä tiedä.
Et voi aina roikkua hihassa,
ja seurata muita.
Sillä sitä ei kukaan siedä,
eikä tule sietämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

Omien jälkien jättäminen on rohkeata. Älä jää vangiksi!

 

Käyttäjän kaikki runot