Koska sinuakin tarvitaan

Runoilija karmasi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyllä sinusta joku välittää,
eikä sinun tarvi itseäs ylittää,
ja liikaa yrittää.

Koska sinä passaat,
ja sinä kelpaat,
tähän maailmaan
taivaltaan.

Kyllä sinusta huolehditaan,
eikä sinun tarvikaan
yksin taakkaa kantaa.

Koska sinuakin tarvitaan
tähän paikkaan,
taakkaa
muidenkin kanssa puolittaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot