Riittämätön

Runoilija karmasi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Riittämätön,
sellainen minä olen,
vaikka en edes haluaisi.

Olenko sitten
epäaito ystävä,
kun en jaksa
kaikkien murheita kantaa.
En ole tarpeeksi kestävä.

En osaa käsitellä
omaakaan surua.
Tai aukaista suuta,
ja ääneen puhua.

Mitä sitten käy,
jos henkisesti halvaannun.
Mitä sitten teen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkien murheita ei tarvitse jaksaa kantaa. Hyvää syntymäpäivää!

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot