Nimetön

Runoilija Zartza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005
Viimeksi paikalla: 18.1.2023 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään taas, on tuntunut, kuin kaikki asiat kaatuisivat aina minun niskaani.
On tuntunut juuri siltä, kuin olisin jokin yleinen jäteastia.
On tuntunut siltä, kuin kaikki olisi aina minun vikaani, vaikka minulla ei olisi asiassa mitään osaa.
Vaikka olisin toisella puolella maapalloa, kaikki on ehkä liiankin helppoa kaataa minun niskaani.
Minua syytetään asioista, joista en ole kuullutkaan.
Tiedän, että olen itse aiheuttanut tämän tilanteen sillä, että olen jaksanut aina tähän päivään asti selvittää kaikkien kaikki asiat.
Minun pitäisi kestää aina kaikki ja jaksaa aina kuunnella kaikkia.
Pyrin olemaan kaikille hyvä ystävä.
Pyrin jaksamaan kaiken sen, mitä eteeni kannetaan.
Olen ajatellut, että auttamalla muita, pystyn unohtamaan omat asiani ja tilanteeni.
Sain hetken nauttia siitä, miten joku jaksoi tukea ja olla tukenani.
Nyt, kun oikeasti tarvitsisin ihmistä, jonka kanssa puhua – ei vierelläni ole enää ketään.
Ei ketään, jolle haluaisin puhua tai kertoa mieltäni painavista asioista.
En jaksaisi taas aloittaa kaikkea pohjustusta alusta, jotta voisin luottaa johonkin ihmiseen taas niin paljon, että kertoisin kaiken.
Enkä uskalla edes ajatella niin syvää luottamusta nyt, kun olen juuri menettänyt itselleni tärkeän ihmisen.
Yksi vääränlainen viesti, tuhosi kaiken sen ihmeellisen ja erikoisen, mitä meillä oli, mistä muut olivat jopa kateellisia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot