Rest In Peace

Runoilija Zartza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005
Viimeksi paikalla: 18.1.2023 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tein virheen. Pilasin elämäni. Millään ei ole enää väliä. Näen kasvosi edessäni. Tunteettomat ja ilmeettömät kasvot. Kyyneleet valuvat vuolaana virtana silmistäni.

Miksi minuun sattuu ja sinusta ei tunnu miltään? Oloni ei yhtään helpotu, vaikka kerrot sinuun sattuvan yhtä paljon. Miksi et sitä näytä, jos sinuun sattuu?

Sinä olet pystynyt jatkamaan elämääsi eteenpäin, minun elämäni päättyi sinun sanoihisi. En halua enää jatkaa eteenpäin. En halua elää ilman sinua. En halua nähdä enää ketään. Haluan vain päättää päiväni ja unohtua.

Yön hiljaisina tunteina otan kovan vauhdin ja päätän elämäni sinne, mistä kaikki aikoinaan alkoi. Ennen, kuin tunnen auton renkaiden alla veden kovan voiman, suljen silmäni. Suljen silmäni ja toivon, etten enää ikinä joudu silmiäni avaamaan tässä maailmassa. En halua kenenkään muistavan minua. En halua kenenkään syyttävän itseään. Ei kukaan minua olisi voinut enää auttaa tai pelastaa. Halusin itse lähteä. En saanu sinua uskomaan, miten paljon minulle merkitset. En saanut sinua ymmärtämään, etten voi enää elää ilman sinua.

Kyyneleet valuvat vielä hetken poskillani, mutta pian kaikki on jo ohi. Minun ei tarvitse enää ajatella, tuntea tai itkeä. Viimeiset lauseet, mitkä kirjoitin. Saat ne postitse. ”Et saa syyttää itsesi. Ei tämä sinun vikasi ollut. Tein tämän vain ja ainoastaan itseni takia. En jaksanut enää jatkaa eteenpäin. Parempi oli lähteä nyt, kun monella oli vielä hyvä käsitys minusta. Nyt, kun minua vielä pidettiin iloisena ja mukavana ihmisenä, ei katkerana tai koko maailmaa vihaavaa. Halusin vain hyvää. Nyt sinun ei tarvitse enää minuun uhrata ajatustakaan. En häiritse sinua enää koskaan, enkä ikinä. Älä kuitenkaan muistele minua pahalla. Halusin vain hyvää.. Anteeksi.”

Viimeinen ajatukseni. Ajatukseni itselleni ja elämälleni ennen, kun katoan kauas pois ”Rest In Peace”..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot