laura

Runoilija karhunpentu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älkää olko ihmisten orjia
 

On niin kylmä
kun olen yksikseni
rakkauteni kasvoi suuriin mittoihin
eikä sitten koskaan päässyt kukoistamaan

elämäni
niin paljon rakensin
sen tunteen rauniolle
kun uskaltanut en päästää irti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne...

Surullisen tunnetta tuova runo.

 

Käyttäjän kaikki runot