enkelinkuva

Runoilija karhunpentu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älkää olko ihmisten orjia
 

enkelin kuva tatuoituna sieluuni
se sama enkeli jonka minulle annoit
siinä on uskoni rakkauteni kaikkeni
toivo jonka näin minulle annoit
vannota ei koskaan valoja
jos ei luottaa voi
ei luottaa voi

Selite: 
t:lle
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja paljon puhuva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot