kirje salainen

Runoilija karhunpentu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älkää olko ihmisten orjia
 

Saat kirjeen salaisen

sisältäen aran kysymyksen

voitko tulla kadunkulman taa

olisi vähän asiaa

Saan kauniin hymyn

ja punastuksen

niistä kellekään kerro en

salaa sua ihailen

Käsi kädessä hiljaa seisotaan

silmästä silmään katsellaan

sade yltyy hiljalleen

ja meidät taivaasta kastelee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana pieni rakkaustarina, josta voi kehkeytyä jotakin suurta...

Ihana salainen kirje rakkaalle.
Saisimpa joskus tuollaisen kirjeen itsekin.

Tällaisia salaisia kirjeitä on mukava saada. Liikuttava ja herttainen runo.

Kaunis runo.
Kuin suoraan sadusta.
Pidin :) Jatka samaan malliin.

voih! <3 tää on aivan megasuloinen!! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot