Hauraat perustukset

Runoilija Voikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelko varjostaa
kauniitakin päiviä.
Ei koskaan voi tietää,
ei ikinä varautua riittävästi.
Jokin pieni hetki
ja kaikki sortuu.
Pitäisi olla vankat perustukset,
mutta ovatkin vain
unelmista kyhätyt.
Ei niiden varaan olisi pitänyt rakentaa.
Kuitenkin,
on liian myöhäistä aloittaa alusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä..Ja kun tehtyä ei saa tekemättömäksi.Ehkäpä tästäkin virheestä oppi jotain.

Kauniin surumielinen... Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot