Nimetön

Runoilija Voikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä käperryt minuun,
minä itseeni.
Mitä lähemmäs tulet,
sitä kauemmas liukenen.
Limittäin, lomittain olemme,
toistemme tavoittamattomissa.
Et ylety minuun,
en saa sinua kiinni.
Hetkittäin olemme tässä,
enimmäkseen toisaalla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin lähellä ja niin vieraita toisilleen...
sanat ovat loppuneet...surullista...
kirjoitat, "hetkittäin olemme tässä"...
jos kuitenkin huomaisitte toisenne...:)

 

Käyttäjän kaikki runot