Kedolla tuulee

Runoilija Voikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silloin kun erottiin,
mehiläinen pörisi jossain lähellä.
Niittyleinikit värjäsivät kedon keltaiseksi.
Taivas oli sinisempi kuin pitkään aikaan.
Lämmin tuuli toi kesän tuoksua.
Kaikki oli niin kaunista,
eikä kuitenkaan ollut.
Sinä lähdit,
enkä minä huutanut perääsi.
Sama tuuli siellä vieläkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot