Pikkuveljelleni

Runoilija Voikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulla meni lujaa,
olethan nuori ja kesä on kuuma.
Jotenkin tiesin että tarvitset apuani,
vaistosin sen.
En vain osannut ojentaa kättäni,
en.
Olisi pitänyt.
Miksi jotain pitää sattua
ennenkuin osaamme
pukea huolen sanoiksi,
tuoda kiintymyksen julki?

Ei ole vielä liian myöhäistä,
on vain enemmän korjattavaa.
Sinä selviät tästä.
Sinun täytyy,
sinun on pakko.
Itsesi takia.
Elämäsi on sinun,
mutta olet aina minun oma rakas

pikkuveljeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot