kysymyksiä.

Runoilija koienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni yöllä liitelevä olio. Kirjoittaa huvikseen outoja raapustuksia.
 

Ketkä ovat todella rakkaita?
Keitä oikeasti rakastan?
Ketkä oikeasti rakastaa mua?

Kysymyksiä ilman vastauksia.
Kysymyksiä joihin en osaa vastata.
Kysymyksiä joihin en halua vastausta.

Kysymyksiä, joiden kysyminen sattuu liikaa.
Kysymyksiä, joiden vastaukset satuttaa liikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoisia kysymyksiä

 

Käyttäjän kaikki runot