sinä.

Runoilija koienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni yöllä liitelevä olio. Kirjoittaa huvikseen outoja raapustuksia.
 

Olisin kulkenut kanssasi läpi tulen.
Olisin kulkenut kanssasi maailman ääriin.
Kuljimme rintarinnan yli monien ojien,
mutta yksi oja oli liian syvä.
Minä upposin,
etkä sinä enään ojentanut kättäsi.

Selite: 
juu, niin. . vuos sitten jo menny. .. ei voi mitään. .
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot