Pilvi.

Runoilija koienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni yöllä liitelevä olio. Kirjoittaa huvikseen outoja raapustuksia.
 

pilvi.
yksin leijuu taivaalla.
toisia samanlaisia ympärillään.
silti niin yksin.

pilvi.
leijuu vain hetken paikallaan.
sitten taas tuuli sen mukaansa tempaa.
pois katoaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma hienossa runossasi, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot