Minä.

Runoilija koienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni yöllä liitelevä olio. Kirjoittaa huvikseen outoja raapustuksia.
 

Istun hiljaa
yksin.
Muut kulkevat keskenään
minä päätin yksin hengähtää.

Juon kahvia
hiljaa.
Puheensorina täyttää maailman
minä päätin olla hiljaa tänään.

Kävelen kotiin
rauhassa.
Maailma juoksee ympärilläni
minä päätin ottaa rauhallisesti.

Vedän liipaisimesta
kuolen.
Muu maailma jatkaa kulkuaan
minä päätin elämäni lopettaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin surullista.

 

Käyttäjän kaikki runot