Nimetön

Runoilija koienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni yöllä liitelevä olio. Kirjoittaa huvikseen outoja raapustuksia.
 

Mä tahtoisin mennä ajassa taaksepäi.
Harmittaa mitä sillon sanomatta jäi.

Nyt on aika jo karannut käsistä,
se livennyt on sormien välistä.

Eikä sitä koskaan saa takaisin.
sen kai jotenkin katkaisin.

Tekisin mitä vain vuoksesi
hei kulta tulisit jo luokseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot